Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


CODEfon EVKT 800RF

CODEfon EVKT 800RF
 • CODEfon EVKT 800RF
26 110 Ft + ÁFA (33 160 Ft)
CODEfon EVKT 800RF központ erősítő (proximity kártya olvasóval). 255 lakáskészülék köthető rá. Egyszerű gyors telepítés. Régi társasházi rendszerek cseréjére is alkalmas. Több kapus kialakítási lehetőség.
 • CODEfon EVKT 800RF központ erősítő (proximity kártya olvasóval). 255 lakáskészülék köthető rá. Egyszerű gyors telepítés. Régi társasházi rendszerek cseréjére is alkalmas. Több kapus kialakítási lehetőség.

  Jellemzők:
  - 2 vezetékes rendszer
  - 255 lakáskészülék kapcsolható egy központi egységre
  - Mikroprocesszoros lakáskészülék
  - Digitális kóddal történő hívás
  - Mágneszár vezérlés
  - Belső kapunyitó nyomógomb kapcsolható a központhoz
  - Beépített névtábla-világítás vezérlés
  - Kódzár funkció
  - Kártyás beléptető / proximity központnál /
  - Gyárilag előre programozott, minden központ egyedi kódokkal rendelkezik
  - Kódok megváltoztathatóak, billentyűzetről programozható
  - Optikai szenzoros billentyűzet


  Kártyás beléptető

  Lehetőség van minden lakás számára tetszőleges számú proximity kártya használatára. A kártyák lakásszámhoz rendelhetőek ill. kitörölhetőek. A kártya használatát a lakáskészülék rövid hangjelzéssel jelzi mintha a hozzá tartózó kódot használnák.

  A rendszer működése

  Csengetéskor a lakás számát kell a billentyűzeten beírni, majd a központ 3 másodperc múlva csenget. A lakáskészülék a hívást visszaigazolja a központnak, és csak ezután indul, a csengető hang. Érvénytelen szám hívásakor, ( > 255) a központ "Err " hibajelzést ad. Ha a hívott szám érvényes, de ilyen számú lakáskészülék nincs telepítve, akkor "OFF" jelzést ad. Ha a hívott készülék létezik, akkor csenget. Ha a hívott a kagylót felvette, akkor bekapcsol a mikrofon és a hangszóró, és lehet beszélni. Mind a csengetés, mind a beszélgetés ideje korlátozott, a beprogramozott idő letelte után automatikusan bontja az összeköttetést. A beszélgetés alatt a lakáskészüléken lévő gombbal a mágneszár nyitható. Az összeköttetés a kagyló letételével, vagy a központon a DEL gombbal is bontható.

 • Cikkszám
  phon_924926
Webáruház készítés